The "Currently working on..." Thread

Paul

Staff member
Oct 5, 2012
8,172
3,540
113
Birmingham/Bristol
www.pinballinfo.com
Following on from the forum software upgrade, i thought it only fair i let people know what i am currently working on / trying to fix/ trying to improve....

So Gonna make this a sticky and use it to advise what I'm up to :)

Currently working on.....

Light theme
Getting the donations working again

Adding some new reactions (so as well as "like" you would be able to dislike, agree etc etc)...
Aesthetic improvements (arrangement of forum listing)
 
Last edited:

astyy

Play Flipper Games for Fun and Recreation
Jan 19, 2015
2,472
1,544
113
Basingstoke
Alias
Dont be nosey :-)
so as well as "like" you would be able to dislike, agree et
Awesome work on the upgrade @Paul, particularly looking good now on mobile (Android Oreo here)
Personally I've always liked that we can't dislike/downvote posts on here, imho adds to keeping the atmos lighter, positive and fun vs the "darkside" where they love a bit of downvoting.
 

Spandangler

Site Supporter
Jul 21, 2011
5,017
2,803
113
Suffolk
Awesome work on the upgrade @Paul, particularly looking good now on mobile (Android Oreo here)
Personally I've always liked that we can't dislike/downvote posts on here, imho adds to keeping the atmos lighter, positive and fun vs the "darkside" where they love a bit of downvoting.
Where’s the downvote button :rofl:
 
  • Like
Reactions: astyy

BurnDizzyBurn

Registered
Jun 26, 2014
89
14
8
Southampton
Thats Strange - are you still getting this issue today??
Unfortunately so. I can see the pictures in the thread list on the main forum sections but as soon as I click through to actually read a thread I just get the broken picture icons


Sent from my iPad using Tapatalk
 
OP
OP
Paul

Paul

Staff member
Oct 5, 2012
8,172
3,540
113
Birmingham/Bristol
www.pinballinfo.com
Strange... has anyone else this issue?? I dont get the problem at all... All images load OK here.

If you do a right click on the image and select "open image in new tab" you should see the image ok in a new tab...

If this fails, could you right click and select "copy image address" and paste it here please??

Thanks
 

BurnDizzyBurn

Registered
Jun 26, 2014
89
14
8
Southampton
Strange... has anyone else this issue?? I dont get the problem at all... All images load OK here.

If you do a right click on the image and select "open image in new tab" you should see the image ok in a new tab...

If this fails, could you right click and select "copy image address" and paste it here please??

Thanks
It’s only happening when using Tapatalk, I’m posting this using the mobile website and images are appearing fine. When I click to open an image in Tapatalk it simply shows a spinning circle then goes back to the broken picture icon.
 
OP
OP
Paul

Paul

Staff member
Oct 5, 2012
8,172
3,540
113
Birmingham/Bristol
www.pinballinfo.com
It’s only happening when using Tapatalk, I’m posting this using the mobile website and images are appearing fine. When I click to open an image in Tapatalk it simply shows a spinning circle then goes back to the broken picture icon.
Interesting... I have just checked (and am writing this on Tapatalk)

Looking up this thread there’s the image that you posted... I can see that fine... can you??
 

BurnDizzyBurn

Registered
Jun 26, 2014
89
14
8
Southampton
can you see the images in This thread please : http://www.pinballinfo.com/community/threads/got-le.39823/
and also this one : http://www.pinballinfo.com/community/threads/laser-ball-£530.39664/

??

Sorry - Am trying to narrow down the issues you are seeing...
Problem solved! Clicking the link in the email notification rather than coming straight into Tapatalk sent me to a page to accept the Privacy policy (which I’d not been sent to before) after ticking the box and accepting, images now seem to be viewable!!

Thank you for your help and apologises for being a pain!


Sent from my iPad using Tapatalk
 
  • Like
Reactions: Paul

PeteB

Site Supporter
Jun 28, 2014
1,302
744
113
Sunderland
Haven't been on here for a few weeks. Came on today and "woah everything got sexy".

Absolutely love the way the site looks at the mo, it's much more modern. The only thing I would like to see return is people's signatures and a few other bits of info around their username.

Well done though! :)
 

astyy

Play Flipper Games for Fun and Recreation
Jan 19, 2015
2,472
1,544
113
Basingstoke
Alias
Dont be nosey :-)
Hey @Paul, just noticed the Alert number displayed and red highlight on the (Chrome) Windows Tab. Good work fella:thumbs:

1527852399636.png
 
  • Like
Reactions: Paul

BigIan

Registered
Jul 21, 2011
3,063
1,332
113
Belfast, Northern Ireland
I’m getting a problem when I open some threads, it used to jump to the first unread one, now it usually does this but maybe two or three threads in a session seem to just open at the first post or a seemily random post somewhere in the thread. This seems to happen more in posts with load of pictures, maybe I’m just noticing it more in these threads as I have to scroll much more to get passed the images to the latest posts.

For info:
I tend to click on new posts up on the control bar and then go to the oldest thread and work my way up to the latest thread, meaning I basically read (or at least open) every thread. (Sad I know...) I never really go into threads from a forum view, just from the new posts view (in case this methods makes a difference)
 

Nickbs

Site Supporter
Jan 12, 2014
340
200
43
Sunny Exeter
Another query for you Paul: for the last few days I've had a pair of announcements at the top of every thread. The 2nd one is a 'puzzle' - is everyone seeing this announcement/ question with a regard to people who might have a TAF with pinsound onthe Exeter area? The link works to the pinsound thread, but nowt about TAFs or Exeter . I qualify as being in the Exeter area, but no TAF or Pinsound??
 

Attachments